Cosmedical behandelingen

Unieke huidverbeterende combinatie

Vertoont uw huid fijne rimpeltjes, ongewenste pigmentvlekjes, onzuiverheden of ontsierende beschadigingen? Cenzaa biedt de oplossing! Met de Cenzaa Cosmedical behandelingen stapt u in de wereld van revolutionaire huidverbetering.

Door gebruik te maken van de Cenzaa Diamond Touch wordt uw huid op een veilige én effectieve manier behandeld met de modernste techniek op gebied van microdermabrasie. De huid wordt gecontroleerd gepeeld met de diamanten tip waarbij een krachtig huidopbouwend en huidherstellend serum wordt ingesluisd.

Al na de eerste behandeling vindt de natuurlijke opbouw van huidcellen plaats. U ervaart direct een frisse en gezond huidteint. Na de volledige kuur heeft uw huid haar mooie, stralende en stevige structuur terug. Met de Cenzaa Cosmedical behandelingen bent u verzekerd van het beste resultaat!

Een microdermabrasie behandeling is een uitstekende behandeling om eenmalig te ondergaan om de huid een flinke oppepper te geven en kan tevens als upgrade tijdens een gezichtsbehandeling worden geboekt. Voor het verbeteren van de huidstructuur raden wij een kuurbehandeling aan.

Microdermabrasiebehandeling (Ca. 20 minuten i.c.m. gezichtsbehandeling) – € 35,00

Kan tijdens elke gezichtsbehandeling als upgrade worden geboekt.

Een microdermabrasie behandeling is geschikt voor elk huidtype en een uitstekende behandeling om eenmalig te ondergaan om de huid een flinke oppepper te geven.

Diamond Touch behandeling (45 minuten) – €  65,00

Kuurbehandeling 6 behandelingen x 45 minuten (binnen 12 weken) – € 325,00

De huid wordt op een veilige en super effectieve manier gepeeld met een diamanten tip waarbij tegelijkertijd een krachtig huidherstellend serum wordt ingesluisd. Perfect voor droge- en onzuivere huid, acne, pigmentvlekken, littekens, lijntjes en rimpels.

Reinigen – microdermabrasiebehandeling met de Diamond Touch – serum – masker – dag-/nachtverzorging en sunblock

Diamond Touch Ultra behandeling 60 minuten – € 79,00 Kuurbehandeling 6 behandelingen x 60 minuten (binnen 12 weken) € 395,00

Idem aan Diamond Touch behandeling 45 minuten, uitgebreid met een bindweefselmassage

ULTIMATE SKIN SYSTEM (45-60 minuten) behandelplan op maat

De behandeling wordt uitgevoerd in kuurverband. De kuur bestaat uit 6-8 behandelingen, waarbij afwisselend wordt gewerkt met AHA therapy, bindweefselmassage en de Diamond touch, afhankelijk van wat de huid nodig heeft. Door deze unieke combinatie kunnen verschillende huidproblemen intensief worden behandeld. O.a. lokale rimpelbehandeling, acne, pigmentvlekken en littekens.

Reinigen – bindweefselmassage, fruitzuurpeeling, behandeling met de Diamond touch, masker, serum en verzorging.

Voorafgaand aan een kuurbehandeling vindt altijd een intakegesprek plaats, bij voorkeur 2-4 weken voor het starten van de behandeling.
Tijdens een kuurbehandeling ontvangt u 10% korting op de Cenzaa skincare producten.

Bekijk ook onze Welness behandelingen

Bekijk behandelingen