Where beauty begins…

In de salon werken we alleen met de beste producten.
In de ontspannende, huidverbeterende en cosmedische behandelingen wordt behandeld met
het 100% Nederlandse merk Cenzaa.

Cenzaa is volledig door de natuur geïnspireerd.
Cenzaa stamt af van het woord ‘zijde’. Van de oudheid tot de late middeleeuwen vervoerden handelaren luxe producten via de ‘Zijderoute’, de belangrijkste verbinding tussen de Oosterse en westerse wereld. In de Cenzaa producten zijn deze invloeden tussen Oost en West veelvuldig verwerkt. Mediterrane en Oosterse planten en kruiden zijn omgezet in essentiële oliën.

Cenzaa is ontwikkeld volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten en kwaliteitseisen. Cenzaa bevat geselecteerde werkstoffen in ongekend hoge concentraties en werken veel dieper door in de huid en zorgen daarmee voor intensieve huidverbetering. De producten bevatten geen minerale oliën, parabenen of overbodige toevoegingen en zijn uiteraard niet op dieren getest.
6 eenvoudige stappen naar huidverbetering
Het verzorgen van uw huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! Om u zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezond uitziende huid heeft Cenzaa het 6 stappenplan ontwikkeld.  U vindt het unieke Cenzaa 6 stappen huidverbeteringsprogramma op al uw Cenzaa producten. In de salon geven wij u een passend huidadvies aan de hand van het 6 stappenplan.

In de salon verkopen wij de volgende productlijnen voor thuisgebruik:

ADVANCED SKINCARE

Stap 1: Reinigen
Stap 2: Diepte reiniging
Stap 3: Serum
Stap 4: 24H Crème
Stap 5: Masker
Stap 6: Beschermen

cenzaa-producten

PROFUSION

De vraag naar intensieve behandelingen en producten groeit enorm, immers iedereen wil graag een stralende en gezonde huid. De Profusion producten zijn de ‘huidspecialist’ voor uitdagende huidwensen en –problemen.
Structurele huidverbetering genereren en deze verbeteringen behouden? De Cenzaa Profusion serie is een luxe gezichtsproductlijn met de laatste laboratorium technologieën voor revolutionaire cosmedische huidverbetering. De superieure producten van de Profusion serie zijn een perfecte aanvulling op de dagelijkse verzorging of te gebruiken tijdens een Cenzaa Skinkuur.

CENZAA BODY & SOUL

Traditionele wellnessrituelen uit oude culturen zijn door Cenzaa Body & Soul vertaald naar hedendaagse producten. In deze serie ontdekt u excellente lichaamsproducten welke uw huid verzorgen en uw lichaam en geest prikkelen, verkwikken en meenemen naar andere werelden. De luxe texturen en bijzondere ingrediënten van de Cenzaa Body & Soul producten trakteren uw handen, voeten en lichaam op een ware wellness-sensatie. Na gebruik van deze producten zijn uw zintuigen optimaal geprikkeld. Optimale verzorging en een ultieme sensatie ervaart u met Cenzaa Body & Soul Producten.

CENZAA LIFESTYLE

Laat u meevoeren op een welbehagen geurreis in uw eigen huis. Creëer een ontspannen en serene sfeer in uw woonkamer, slaapkamer of badkamer met de natuurlijke producten van Cenzaa. De Cenzaa Lifestyle serie biedt u bijzondere elementen welke bijdragen aan een ‘feel good’ gevoel!
Kwaliteit, sfeer en de bijzondere beleving van Cenzaa Lifestyle zorgen voor een ultiem comfortabele beleving in uw eigen huis. Aangename geuren en stylische elementen verrijken de kamers en
maken van dagelijkse bezigheden een exceptionele belevenis. Een prachtig voorbeeld hiervan is de Cenzaa Goodnight Sense. Een heerlijke linnenspray zodat u elke nacht wegdroomt in een wereld vol wonderen. De Cenzaa Lifestyle collectie biedt sfeer en comfort en voegen een dimensie van welbehagen toe aan uw huiselijke omgeving. Daarmee creëert u de mogelijkheid om iets bijzonders te maken van alledaagse bezigheden.

BAG-IN-BOTTLE

De meeste cosmeticamerken hebben hun crèmes verpakt in een pot met schroefdop. Helaas verliezen diverse werkstoffen binnen 24 uur hun werking. Daarom zijn de geavanceerde Skincare producten verpakt in het unieke technologische ‘bag-in-bottle’ systeem. De zuurstofdichte afsluiting zorgt ervoor dat de hoge concentratie werkstoffen bewaard blijven en garanderen een langdurige kwaliteit.