NEW! GLOBAL COCOONING

13-03-2018

Hello beautiful!
Met liefde uitgezocht door jouw salon en gekozen als allerbeste. De collectie der collecties is een ode aan jou. Deze premium selected Global Cocooning producten nemen je mee op reis door de Seasons collectie van 10 jaar Cenzaa.

Love Cenzaa as much as we do..

Nu verkrijgbaar in de salon!

“GEEF EEN GLIMLACH CADEAU”

31-01-2017

Vanaf zaterdag 4 februari 2017, Wereldkankerdag, start de landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’. Gedurende de hele maand februari geven schoonheidssalons in heel Nederland gratis verwenmomenten aan vrouwen met kanker. Dutch Beauty Care stelt 5 verwenbehandelingen beschikbaar.

Heb jij onlangs de diagnose kanker gekregen? Zit je midden in je behandeltraject? Is je laatste behandeling niet langer dan 5 maanden geleden?
Stuur dan een mail via het contactformulier om jouw verwenmoment in te plannen.

Je kunt je ook direct aanmelden via de actiewebsite www.geefeenglimlachcadeau.nl bij een schoonheidssalon bij jou in de buurt.

Ken je iemand die jij een glimlach gunt?

Alle informatie en voorwaarden zijn te vinden op de website www.geefeenglimlachcadeau.nl

Cenzaa Giftcard

14-06-2016

Treatment | For Men Only

31-05-2016

‪#‎Vaderdag‬, dé dag om je vader te verwennen met een behandeling? Jazeker! Ook een mannenhuid heeft verzorging nodig. Leg je vader in de watten met deze effectieve behandeling die de mannenhuid energie en vitaliteit geeft. Alle sporen van vermoeidheid verdwijnen als sneeuw voor de zon. Een perfecte korte ‪#‎vakantie‬ voor de huid.
60 minuten | € 55,00

Verras je vader met een mooie cadeaubon voor deze behandeling!

Treatment | Cenzaa Impressions

08-04-2016

Ervaar in 60 minuten wat Cenzaa te bieden heeft. Een ultieme beleving van rust en welbehagen waarbij je zintuigen aangenaam verrast worden. Een ‪#‎Impressions‬ behandeling afgestemd op jouw huid en huidwensen.

Boek deze ontspannende en huidverbeterende behandeling bij Dutch Beauty Care,